dimecres, 12 d’octubre del 2011

El fatxenda del PP de Calafell no tindrà mai enemics

PER CELEBRAR EL DIA DE LA HISPANITAT
AVUI EL XULO DEL PP DE CALAFELL


Nosaltres no volem ser regidors, menys encara del PP, un partit ple de fatxes i fills de fatxes, fundat per un feixista ministre de Franco i amb corruptes allà on mana, ha manat i on pensa manar. Nosaltres no volem ser representants, ni a Calafell ni a cap puesto, d'un partit que guanya vots a l' estat espanyol a base d'insultar els catalans, menyspreuar l'estatut, insultar-nos fora i després venir a fer la pilota en temps d'eleccions. Nosaltres no volem ser dels que volen retallar-nos drets als catalans.

Nosaltres no volem ser regidors que van de festa en festa i viuen del nostres impostos com el pinxo aquest del Iglesias. Nosaltres no volem ser algú que cobri més de 40000 euros a l'any per no res. Nosaltres no volem ser res com aquest senyor al que fins i tot els seus socis de govern li volien muntar una manifestació. Nosaltres no volem ser ignorants de la llengua catalana, la nostra llengua, que la parlem tant o més be com el castellà. Nosaltres no volem ser uns fatxendes.

Per això no som els seus enemics, perquè no volem ser ni com ell ni reflexe d'ell ni semblar-nos en res a ell i als que son com ell.


Reflexe d'això?

Com se li apugen els fums a la que seuen el cul a la cadireta

i ho penja al facebook

La sort és que pocs enemics tindrà perquè dubto que algú se li vulgui assemblar en res

I l'altre, el "Enciam", penjant banderetes espanyoles i no te ni la FP.

Quin nivell que tenim al PP de Calafell !!

Quin equip !!